אופן הכנה
1. חממו תנור ל-180 מעלות.
2. פרסו את העגבניות, הבצלים והלימון לפרוסות דקות/עיגולים.
3. הניחו את הדגים על גבי נייר האפייה, ערבבו את שמן הזית עם השום הפרוס, מלח ופלפל.
4. מרחו את השמן על גבי הדגים, הניחו את פרוסות העגבניות, הבצל והלימון על גבי הדגים.
5. פזרו מלח ופלפל.
6. פרסו את הבטטה לפרוסות בעובי של 1 ס"מ והניחו לצד הדגים.
7. סדרו את גבעולי הטימין מעל הדגים ומעל הבטטות.
8. הכניסו לתנור לאפייה למשך זמן של 30-35 דקות.
ערכים תזונתיים
■ 360 קלוריות
■ 21 גר' פחמימות
■ 35 גר' חלבון
■ 11 גר' שומן
■ 4.5 גר' סיבים תזונתיים
רכיבים
● 2 פילה מושט (כל יחידה 150 גרם)
● 1 בטטה גדולה (להכניס למיקרוגל ל3-4 דקות לריכוך)
● בצל בינוני
● 2 עגבניות בינוניות
● 1 לימון
● 6 שיני שום פרוסות דק
● גבעולי טימין
● 2 כפות שמן זית
● מלח
● פלפל
● לציפוי: 100 גרם שוקולד מריר + ½ כוס חלב
מתכונים נוספים

עוגת שוקולד ללא קמח (12 מנות)
עוגת שוקולד ללא קמח מתכון ל 12 מנות אופן הכנה 1. חממו תנור ל-180 מעלות. 2. המיסו את השוקולד המריר במיקרוגל יחד עם החלב (

עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות)
עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות) אופן הכנה 1. חממו תנור ל-170 מעלות 2. ערבבו בקערה או במיקסר: גבינות, יוגורט, לימון וגרידת לימון, קורנפלור,

סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות)
סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות) אופן הכנה 1. חתכו את כל הירקות למקלות דקים. 2. ערבבו את כל הירקות בקערה. 3.