רכיבים:
5-6 קישואי זוקיני חתוכים לעיגולים בעובי 1 ס"מ
2 בצלים גדולים חתוכים לריבועים קטנים
צרור שמיר קצוץ דק
4 שיני שום פרוסות דק
1 כף שמן זית
מלח
פלפל
אופן הכנה:
שפכו את שמן הזית למחבת טפלון והניחו לבצל להיטגן עד שנהיה שקוף.
הוסיפו את עיגולי הקישואים לתוך המחבת.
הוסיפו את השמיר, שום, מלח פלפל וערבבו הכול יחד.
הוסיפו ½ כוס מים, הנמיכו את הלהבה לנמוכה ובשלו 20-30 דק' עד להתרככות.
ערכים תזונתיים (עבור מנה):
80 קלוריות
10 גר' פחמימה
4 גר' חלבון
3 גר' שומן