אופן הכנה
1. נחמם תנור ל-180 מעלות.
2. נשמן בספריי את תבנית האפייה.
3. נרתיח במים את פרחי הברוקולי והכרובית עד שרכים למחצה.
4. נערבב את כל החומרים ביחד, ניתן לחתוך קודם את פרחי הברוקולי והכרובית חיתוך גס או דק לפי טעמכם.
5. נערבב היטב את כל החומרים.
6. נאפה כ40 עד 45 דקות עד שמזהיבה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
ערכים תזונתיים (10 מנות) בתבנית מלבנית או תבנית קאפקייקס 10 שקעים:
■ 110 קלוריות
■ 10 גרם פחמימה
■ 3 גרם שומן
■ 7 גרם חלבון
■ 80 מ״ג סידן
■ 1 מ״ג ברזל
■ 3 גרם סיבים תזונתיים
רכיבים
● 500 גרם ברוקולי טרי
● 500 גרם כרובית (אפשר גם להשתמש רק בברוקולי או רק בכרובית כמובן ולהגדיל כמויות בהתאם).
● 4 כפות קוטג' 5%
● 4 כפות גבינה לבנה 5%
● 2 ביצים
● כף נענע קצוצה- לא חובה
● 3 כפות קמח מלא /קמח רגיל
● ספריי שמן לשימון התבנית
● 1/2 כפית מלח
● פלפל שחור
תבנית מלבנית 24
מתכונים נוספים

עוגת שוקולד ללא קמח (12 מנות)
עוגת שוקולד ללא קמח מתכון ל 12 מנות אופן הכנה 1. חממו תנור ל-180 מעלות. 2. המיסו את השוקולד המריר במיקרוגל יחד עם החלב (

עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות)
עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות) אופן הכנה 1. חממו תנור ל-170 מעלות 2. ערבבו בקערה או במיקסר: גבינות, יוגורט, לימון וגרידת לימון, קורנפלור,

סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות)
סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות) אופן הכנה 1. חתכו את כל הירקות למקלות דקים. 2. ערבבו את כל הירקות בקערה. 3.