אופן הכנה
1. משרים כוס בורגול יבש במים רותחים למשך כ-30 דקות עד שהבורגול מתרכך ומוכן לאכילה.
2. קולים צנוברים במחבת ללא שמן עד להשחמה קלה ומצננים.
3. מוסיפים את עשבי התיבול והירקות לבורגול המוכן.
4. מוסיפים מעל צנוברים, שמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל.
5. ניתן להוסיף מעל פרוסות גבינה.
ערכים תזונתיים
■ 140 קלוריות
■ 16 גרם פחמימות
■ 6 גרם חלבון
■ 4 גרם שומן
■ 100 מ"ג סידן
■ 5 גרם סיבים תזונתיים
■ 1.5 מ"ג ברזל
רכיבים (עבור 6 מנות)
● 1 כוס בורגול בינוני
● 2 כפות נענע קצוצה
● 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
● 2 כפות בזיליקום קצוץ
● 5-6 עגבניות שרי חתוכות לריבועים קטנים
● 2 מלפפונים חתוכים לריבועים קטנים
● 1 בצל סגול קצוץ
● 3 גבעולי בצל ירוק חתוכים לעיגולים קטנים
● שמן זית ( 2 כפות)
● חומץ בלסמי
● לימון
● מלח ופלפל
● 100 גרם גבינה בולגרית/פטה/צפתית 5%
מתכונים נוספים

עוגת שוקולד ללא קמח (12 מנות)
עוגת שוקולד ללא קמח מתכון ל 12 מנות אופן הכנה 1. חממו תנור ל-180 מעלות. 2. המיסו את השוקולד המריר במיקרוגל יחד עם החלב (

עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות)
עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות) אופן הכנה 1. חממו תנור ל-170 מעלות 2. ערבבו בקערה או במיקסר: גבינות, יוגורט, לימון וגרידת לימון, קורנפלור,

סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות)
סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות) אופן הכנה 1. חתכו את כל הירקות למקלות דקים. 2. ערבבו את כל הירקות בקערה. 3.