אופן הכנה
1. טגנו ב-4 כפות שמן זית את הבצל, הוסיפו את הגזרים, ראש סלרי, תפו"א ובטטה.
2. הוסיפו את העדשים, 1 כפית כורכום, מלח ופלפל וערבבו.
3. הוסיפו 5 כוסות מים, הביאו לרתיחה על אש בינונית ל-20 עד 25 דק' ולאחר מכן העבירו לאש בינונית- נמוכה עד לריכוך העדשים לפי טעמכם.
4. במידה וחסר מים הוסיפו עוד 2-3 כוסות עד סיום הבישול בהדרגה במידה וזה סמיך מדי.
5. 10 דק לפני סיום הבישול להוסיף עלי סלרי קצוצים דק ו-1 כפית כמון טחון לבחירתכם וערבבו.
ערכים תזונתיים
■ 110 קלוריות
■ 11 גרם פחמימות
■ 3 גרם חלבון
■ 4 גרם סיבים תזונתיים
רכיבים
חתכו לקוביות קטנות:
● 2 בצלים
● 3 גזרים
● ראש סלרי
● 1 קישוא
● בטטה בינונית
● תפוח אדמה בינוני
● 2 כוסות עדשים לא מבושלות (ירוקות)
● 1 כפית כורכום
● מלח, פלפל
● 4 כפות שמן זית
מתכונים נוספים

עוגת שוקולד ללא קמח (12 מנות)
עוגת שוקולד ללא קמח מתכון ל 12 מנות אופן הכנה 1. חממו תנור ל-180 מעלות. 2. המיסו את השוקולד המריר במיקרוגל יחד עם החלב (

עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות)
עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות) אופן הכנה 1. חממו תנור ל-170 מעלות 2. ערבבו בקערה או במיקסר: גבינות, יוגורט, לימון וגרידת לימון, קורנפלור,

סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות)
סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות) אופן הכנה 1. חתכו את כל הירקות למקלות דקים. 2. ערבבו את כל הירקות בקערה. 3.