אופן הכנה
1.להשרות את הקינואה והעדשים במים כחצי שעה ולסנן
2. לטגן את הבצל והשום במעט שמן עד להזהבה
3. להוסיף את כל שאר המצרכים, לכסות במים רותחים, להרתיח ולהנמיך את האש
4. להמשיך לבשל עד שרוב המים מתאדים כחצי שעה עד שהכל רך
ערכים תזונתיים
■
■
■
■
רכיבים
● 3/4 כוס קינואה
● 1/2 כוס עדשים כתומות
● בצל בינוני חתוך לקוביות
● 1-2 שיני שום כתושות
● עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
● רסק עגבניות קטן
● כפית פפריקה מתוקה
● חצי כפית כמון
● פלפל שחור
● מלח
מתכונים נוספים

עוגת שוקולד ללא קמח (12 מנות)
עוגת שוקולד ללא קמח מתכון ל 12 מנות אופן הכנה 1. חממו תנור ל-180 מעלות. 2. המיסו את השוקולד המריר במיקרוגל יחד עם החלב (

עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות)
עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות) אופן הכנה 1. חממו תנור ל-170 מעלות 2. ערבבו בקערה או במיקסר: גבינות, יוגורט, לימון וגרידת לימון, קורנפלור,

סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות)
סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות) אופן הכנה 1. חתכו את כל הירקות למקלות דקים. 2. ערבבו את כל הירקות בקערה. 3.