אופן הכנה
1. ערבבו את כל הרכיבים בקערה גדולה.
2. תבלו ב: 3 כפות שמן זית, מיץ מ-2 לימונים ו-2 כפות חומץ בן יין.
3. ניתן להוסיף מעל גבינת פטה 5% בקוביות קטנות.
ערכים תזונתיים
■ 100 קלוריות
■ 8 גרם פחמימות
■ 3 גרם חלבון
■ 3 גרם סיבים תזונתיים
■ 220 מ"ג אשלגן
רכיבים
● קינואה לאחר בישול (הרתיחו מים, שפכו כוס קינואה לפני בישול, הרתיחו על אש בינונית כ-12 דק' ושפכו למסננת)
● עדשים שחורות מוכנות (שטפו כוס עדשים, הניחו בסיר וכסו במים. הביאו לרתיחה ואז הרתיחו בלהבה נמוכה- בינונית למשך 20-25 דק', אמורות להיות אל דנטה, רכות אך לא לחלוטין. מסננים ושוטפים במים קרים)
● בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
● פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
● פטרוזיליה קצוצה
● בצל ירוק- 3 גבעולים חתוכים לעיגולים קטנים
● פלפל ירוק חריף לטעמכם קצוץ לקוביות קטנות
● שמן זית
● מיץ לימון
● חומץ
מתכונים נוספים

עוגת שוקולד ללא קמח (12 מנות)
עוגת שוקולד ללא קמח מתכון ל 12 מנות אופן הכנה 1. חממו תנור ל-180 מעלות. 2. המיסו את השוקולד המריר במיקרוגל יחד עם החלב (

עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות)
עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות) אופן הכנה 1. חממו תנור ל-170 מעלות 2. ערבבו בקערה או במיקסר: גבינות, יוגורט, לימון וגרידת לימון, קורנפלור,

סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות)
סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות) אופן הכנה 1. חתכו את כל הירקות למקלות דקים. 2. ערבבו את כל הירקות בקערה. 3.