אופן הכנה
1. מכינים את תערובת ההשריה: מערבבים את שמן הזית עם נענע, שום, מלח ופלפל.
2. הכניסו את הדגים לתוך התערובת ומרחו את התערובת על גבי הדגים.
3. השאירו לפחות למספר שעות במקרר את הדגים עם התערובת.
4. לפני הכנסה לתנור, שפכו על הדגים מיץ מ1/2 לימון על הדגים.
5. הכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20-25 דקות עד להזהבה קלה מלמעלה.
רכיבים
● 4 פילה דג סלמון (150 גרם לחתיכה)
● צרור נענע קצוץ גס
● ראש שום – שיניים חתוכות לפרוסות דקות
● שמן זית – 4 כפות
● מלח ופלפל
● מיץ מ1/2 לימון סחוט
ערכים תזונתיים
■ 280 קלוריות
■ 0 גר' פחמימות
■ 42 גר' חלבון
■ 14 גר' שומן
■ 70 מ"ג סידן
מתכונים נוספים

עוגת שוקולד ללא קמח (12 מנות)
עוגת שוקולד ללא קמח מתכון ל 12 מנות אופן הכנה 1. חממו תנור ל-180 מעלות. 2. המיסו את השוקולד המריר במיקרוגל יחד עם החלב (

עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות)
עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות) אופן הכנה 1. חממו תנור ל-170 מעלות 2. ערבבו בקערה או במיקסר: גבינות, יוגורט, לימון וגרידת לימון, קורנפלור,

סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות)
סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות) אופן הכנה 1. חתכו את כל הירקות למקלות דקים. 2. ערבבו את כל הירקות בקערה. 3.