אופן הכנה
1.חממו תנור ל-180 מעלות.
2. ערבבו את כל החומרים לתערובת אחידה.
3. שפכו לתבנית מלבנית מאורכת משומנת או בנייר אפייה.
4. אפו במשך 25-30 דק' עד להזהבה מלאה על פני הלחם.
ערכים תזונתיים (עבור פרוסה בינונית)
■ 80 קלוריות
■ 0.5 גרם פחמימות
■ 4.5 גרם חלבון
■ 7 גרם חלבון
■ 60 מ"ג סידן
רכיבים
● 6 כפות טחינה גולמית
● 4 ביצים
● 1 כפית סודה לשתייה/ אבקת אפייה
מתכונים נוספים

עוגת שוקולד ללא קמח (12 מנות)
30/05/2018 אין תגובות
עוגת שוקולד ללא קמח מתכון ל 12 מנות אופן הכנה 1. חממו תנור ל-180 מעלות. 2. המיסו את השוקולד המריר במיקרוגל יחד עם החלב (

עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות)
24/05/2018 אין תגובות
עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות) אופן הכנה 1. חממו תנור ל-170 מעלות 2. ערבבו בקערה או במיקסר: גבינות, יוגורט, לימון וגרידת לימון, קורנפלור,

סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות)
24/05/2018 אין תגובות
סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות) אופן הכנה 1. חתכו את כל הירקות למקלות דקים. 2. ערבבו את כל הירקות בקערה. 3.