אופן הכנה
1. לטגן את הבצל ב-2 כפות שמן זית עד להזהבה.
2. להוסיף את כל הירקות החתוכים.
3. להוסיף 3 כוסות מים ואת התבלינים.
4. להוסיף עגבניות מגורדות.
5. להביא לרתיחה, לאחר מכן להעביר לאש בינונית למשך 30 דקות עד שהירקות מתרככים (לא ריכוך שלם).
ערכים תזונתיים
■ 130 קלוריות
■ 19 גרם פחמימות
■ 4 גרם חלבון
■ 1 מ"ג ברזל
■ 8 גרם סיבים
■ ללא כולסטרול וללא שומן רווי
רכיבים
● 4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
● 3 חצילים בינוניים קלים חתוכים לקוביות (קלופים חלקית)
● ½ קילו שעועית ירוקה שטופה (סנפרוסט או טרייה)
● 3 קישואים חתוכים לקוביות
● 3 עגבניות חתוכות לקוביות
● 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
● 3 גזרים קלופים חתוכים לקוביות קטנות
● 1 קופסא של עגבניות מגורדות (לא רסק)
● מלח (כפית), פלפל שחור לפי טעמכם, כורכום (כפית)
מתכונים נוספים

עוגת שוקולד ללא קמח (12 מנות)
עוגת שוקולד ללא קמח מתכון ל 12 מנות אופן הכנה 1. חממו תנור ל-180 מעלות. 2. המיסו את השוקולד המריר במיקרוגל יחד עם החלב (

עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות)
עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות (12 מנות) אופן הכנה 1. חממו תנור ל-170 מעלות 2. ערבבו בקערה או במיקסר: גבינות, יוגורט, לימון וגרידת לימון, קורנפלור,

סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות)
סלט שורשים – סלק, גזר וקולורבי (עבור 6 מנות) אופן הכנה 1. חתכו את כל הירקות למקלות דקים. 2. ערבבו את כל הירקות בקערה. 3.